Kutha Surabaya: Béda antara owahan

40 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: tr:Surabaya)
c
{{rintisan}}
{{Jawa Wétan}}
'''''bali menyang:''''' [[Jawa Wetan]]
 
[[CategoryKategori:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Wétan]]
[[Kategori:Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kutha Surabaya]]
 
64

besutan