20 Dhésèmber: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: gu:ડિસેમ્બર ૨૦; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: gu:ડિસેમ્બર ૨૦; kosmetik perubahan)
<b>''' 20 [[Desember]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 354 utawi 355 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
{{commonscat|20 December}}
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:20 Desember]]
[[gd:20 an Dùbhlachd]]
[[gl:20 de decembro]]
[[gu:ડિસેમ્બર ૨૦]]
[[gv:20 Mee ny Nollick]]
[[he:20 בדצמבר]]
38.419

besutan