1755: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr:1755; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: kn:೧೭೫೫)
c (bot Menambah: mhr:1755; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
* [[13 Februari]] - [[Babad Giyanti|Prajanjéyan Giyanti]] sing malih negara Mataram dadi [[Kasunanan Surakarta]] lan [[Kasultanan Ngayogyakarta]].
 
== Lair ==
 
== Séda ==
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
[[lv:1755]]
[[map-bms:1755]]
[[mhr:1755]]
[[mi:1755]]
[[mk:1755]]
38.419

besutan