Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: zh-yue:吉力馬扎羅山; kosmetik perubahan
c
c (bot Menambah: zh-yue:吉力馬扎羅山; kosmetik perubahan)
== Pranala njaba ==
{{commons|Kilimanjaro}}
* {{id}} [http://www.kompas.com/teknologi/news/0503/15/115102.htm Kilimanjaro, Gunung Putih sing Ora Sumunar Manèh] ''Kompas'', 15 Maret 2005
* {{en}} [http://www.climbmountkilimanjaro.com Climb Mount Kilimanjaro] Situs pariwisata
* {{en}} [http://volcano.und.nodak.edu/vwdocs/volc_images/img_kilimanjaro.html Géografi Gunung Kilimanjaro]
* {{en}} [http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=10856 Situs web NASA Earth Explorer] Foto perbandingan salju abadi taun 1993 lan 2000
* {{en}} [http://www.georgefisher.com/Personal/Kilimanjaro.htm Climbing Kilimanjaro] Situs sawijining pendaki (George R. Fisher)
* {{en}} [http://home.mchsi.com/~bwerm/ Kilimanjaro - A Climber's Journal déning Brad Wermers] Jurnal sawijining pendaki Kilimanjaro
 
{{Artikel Dhasar}}
[[war:Bukid Kilimanjaro]]
[[zh:乞力马扎罗山]]
[[zh-yue:吉力馬扎羅山]]
39.576

besutan