9 Fèbruari: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:9 فبراير; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ur:9 فروری)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:9 فبراير; kosmetik perubahan)
<b>''' 9 [[Februari]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 40 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1895]]''' - [[William G. Morgan]] nyiptakaké dolanan [[bal voli]].
* '''[[1965]]''' - [[Perang Vietnam]]: Bala prajurit kombat [[AS]] pisanan dikirim menyang [[Vietnam Kidul]].
* '''[[2004]]''' - [[Mozilla Firefox]]: ''Browser Firebird'' ganti jeneng dadi ''Firefox''
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Hari [[Persatuan Wartawan Indonesia]] (PWI)
* Hari Kavaleri
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[8 Februari]] – [[9 Februari]] – [[10 Februari]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:9 Februarie]]
[[an:9 de febrero]]
[[ar:ملحق:9 فبراير]]
[[arz:9 فبراير]]
[[ast:9 de febreru]]
38.264

besutan