6 Fèbruari: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ملحق:6 فبراير; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ur:6 فروری)
c (bot Mengubah: ar:ملحق:6 فبراير; kosmetik perubahan)
<b>''' 6 [[Februari]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 37 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[46 SM]] - [[Julius Caesar]] ngawonaken pasukan gabungan [[Pompey|Pompei]] lan [[Numidian]] wonten ing Perang [[Perang Thapsus|Thapsus]].
* '''[[1819]]''' - [[Singapura]] diadegaké déning [[Stamford Raffles]].
* '''[[1820]]''' - 86 [[imigran]] [[Afrika-Amérika]] pisanan mbangun satunggiling ''[[perkampungan]]'' ing papan ingkang sapuniki dipuntepangi minangka [[Liberia]].
* '''[[1840]]''' - Panapakasmanan [[Persetujuan Waitangi]], dhokumèn pangadeg [[Selandia Baru]].
 
== Wiyosan ==
* [[1911]] - [[Ronald Reagan]], [[Daftar Presidhen AS|Presidhèn AS]] kaping 40 (séda [[2004]])
* [[1912]] - [[Eva Braun]], wanita simpenan [[Adolf Hitler]] (tilar donya [[1945]])
* [[1925]] - [[Pramoedya Ananta Toer]], sastrawan [[Indonesia]] (tilar donya [[2006]])
* [[1950]] - [[Natalie Cole]], penyanyi [[Amérika Sarékat]]
 
== Séda ==
* [[1685]] - Raja [[Charles II saking Inggris]] (w. [[1630]])
* [[1740]] - [[Paus Clement XII]] (w. [[1652]])
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* [[Dinten Waitangi]] (Libur Nasional) ing [[New Zealand]]
* [[Dinten Nasional Sami]] (ing Finlandia lan Scandinavia)
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:6 Februarie]]
[[an:6 de febrero]]
[[ar:ملحق:6 فبراير]]
[[arz:6 فبراير]]
[[ast:6 de febreru]]
39.102

besutan