Indira Gandhi: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ku:Indira Gandhi
c (bot Menambah: ku:Indira Gandhi)
[[kn:ಇಂದಿರಾ ಗಾಂಧಿ]]
[[ko:인디라 간디]]
[[ku:Indira Gandhi]]
[[ky:Индира Ганди]]
[[la:Indira Gandhi]]
70.202

besutan