Wisnu: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bo:ཁྱབ་​འཇུག; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bn:বিষ্ণু)
c (bot Menambah: bo:ཁྱབ་​འཇུག; kosmetik perubahan)
!style="background: #ffaf00;" colspan="3"|'''Wisnu'''
|-
|colspan="3" style="text-align:center;"|[[ImageGambar:Vishnu.jpg|240px|Bathara Wisnu]]
|-
!style="background: #ffaf00;" colspan="3"|Asma miturut basa
|}
 
'''Bathara Wisnu''' ([[basa Sangskreta|Sangskreta]]: ''BhaṭāraBhaṭāra ViṣṇuViṣṇu'') punika ingkang Déwa kabajikan saha Déwa pangopénan. Ing [[wiracarita]] [[Mahabharata]] Bathara Wisnu manitis ing sang [[Kresna]].
 
[[Wahana]] Bathara Wisnu punika sang peksi [[Garudha]].
{{Artikel Dhasar}}
 
== Kapurih Ugi Kersa Mriksani ==
* [[Agama]] [[Hindhu]]
* [[Bathara Brahma]]
[[bg:Вишну]]
[[bn:বিষ্ণু]]
[[bo:ཁྱབ་​འཇུག]]
[[br:Vichnou]]
[[bs:Višnu]]
38.419

besutan