Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
127 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
#[[Kabupatèn Hulu Sungai Tengah]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Kotabaru]]. Sampun rampung.
#[[Kabupatèn Tanah Bumbu]]. TasihSampun dipun damelrampung.
#[[Kabupatèn Tanah Laut]]. Sampun rampung.
#Ugi sanesipun.
#[[Kabupatèn Tabalong]]. Tasih dipun damel.
#[[Kabupatèn Tapin]]. Tasih dipun damel.
#Ugi sanesipun.
<li>Gunung-gunung wonten cithakan puniko : "''[[Cithakan:Gunung ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
<li>Bandar udhara wonten cithakan puniko :"''[[Cithakan:Bandhar udhara ing Indonésia]]''". Tasih dipun damel.
6.102

besutan