Sistem limfatik: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hi:लसीका तंत्र; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: simple:Lymphatic system)
c (bot Menambah: hi:लसीका तंत्र; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Lymphatic system.png|thumb|Sistem limfa manungsa.]]
'''Sistem limfatik''' iku sawijining sistem sirkulasi sekunder sing fungsiné ngilèaké limfa utawa getah bening ing njeron awak. Limfa (dudu [[limpa]]) asalé saka plasma [[getih]] sing metu saka [[sistem kardiovaskular]] nuju jaringan sekitaré. Cuwèran iki banjur diklumpukaké déning sistem limfa liwat prosès [[difusi]] nuju kelenjar limfa lan dibalèaké nuju sistem sirkulasi.
 
== Pranala njaba ==
[[fr:Système lymphatique]]
[[he:מערכת הלימפה]]
[[hi:लसीका तंत्र]]
[[ia:Systema lymphatic]]
[[id:Sistem limfatik]]
40.143

besutan