Ékologi: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: bm:Kungodon; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bm:Kungodon; kosmetik perubahan)
[[FileGambar:Ecologia.jpg|thumb|200px|]]
'''Ékologi''' iku [[èlmu]] sing nyinaoni [[interaksi]] antarané [[organisme]] karo [[lingkungan]] lan liya-liyané. Asalé saka tembung [[Basa Yunani|Yunani]] ''oikos'' ("habitat") lan ''logos'' ("èlmu").
 
[[be:Экалогія]]
[[bg:Екология]]
[[bm:Kungodon]]
[[bs:Ekologija]]
[[ca:Ecologia]]
40.149

besutan