Prometium: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:Promethium
c (bot Menambah: cv:Промети; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:Promethium)
[[ur:Promethium]]
[[vi:Promethi]]
[[war:Promethium]]
[[yo:Promethium]]
[[zh:钷]]
70.202

besutan