Gadolinium: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:Gadolinium
c (bot Mengubah: ext:Gadolíniu)
c (bot Menambah: war:Gadolinium)
[[ur:گیڈولنیئم]]
[[vi:Gadolini]]
[[war:Gadolinium]]
[[yo:Gadolinium]]
[[zh:钆]]
70.202

besutan