1913: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1913; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: qu:1913; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
 
 
== Lair ==
* [[13 Agustus]] - [[Any Asmara]], panulis
* [[16 Agustus]] - [[Isidore Dyen]], ngèlmuwan [[basa Austronésia]]
 
== Seda ==
 
 
[[pl:1913]]
[[pt:1913]]
[[qu:1913]]
[[ro:1913]]
[[ru:1913 год]]
40.556

besutan