27: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:27
c (bot Mengubah: ar:ملحق:27; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: qu:27)
[[pl:27]]
[[pt:27]]
[[qu:27]]
[[ro:27]]
[[ru:27 год]]
39.441

besutan