Garwolin: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
+eo
c (bot menambah: de, en, nl, ro)
(+eo)
[[de:Garwolin]]
[[en:Garwolin]]
[[eo:Garwolin]]
[[nl:Garwolin]]
[[pl:Garwolin]]
Naraguna anonim