8 Novèmber: Béda antara owahan

306 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
== Kadadosan Wigati ==
* [[1937]] - Paméran [[Nazi]] ''Der ewige Jude'' ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing [[München]].
 
* [[2009]] - [[Slowakia]] nutup jalur tapel wates kaliyan [[Ukraina]] amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.
{{sumber|url=http://internasional.kompas.com/read/xml/2009/11/08/09270544/750.000.kena.flu.jalan.perbatasan.ditutup|nama=Kompas.com}}
 
== Wiyosan ==
78.625

besutan