20 Novèmber: Béda antara owahan

257 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: li:20 november)
* '''[[1994]]''' - Pamaréntah [[Angola]] lan klompok pambrontak [[UNITA]] nandhatangani [[Protokol Lusaka]], ngakiri [[perang sadulur]] sakwéné 19 taun.
* '''[[1998]]''' - [[Zarya]], modul pisanan [[Stasiun Luar Angkasa Internasional]], diluncuraké saka [[Kosmodrom Baikonur]].
* [[2009]] - Para pamimpin [[Uni Eropah]] milih [[Perdhana Mentri]] [[Belgia]] [[Herman van Rompuy]] dados [[Presidhèn Dewan Eropah]] ingkang kaping sepindhah.
{{sumber|http://www.bbc.co.uk/indonesian/news/story/2009/11/091120_eupresident.shtml|nama=BBC}}
 
== Wiyosan ==
78.625

besutan