Pandhidhikan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Pandhidhikan dipun-alihaken menyang Pedhidhikan: sing luwih umum
c (Pandhidhikan dipun-alihaken menyang Pedhidhikan: sing luwih umum)
78.624

besutan