28: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:28
c (bot Menambah: qu:28)
c (bot Menambah: hy:28)
[[ht:28 (almanak jilyen)]]
[[hu:28]]
[[hy:28]]
[[ia:28]]
[[id:28]]
40.678

besutan