NaidNdeso

Gabung 16 Juli 2008
21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(←Ngganti kaca karo 'Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko.... Panganggo kulo saget dipun tilik-i wonten [http://id.wikipe...')
{{Panganggo sibuk}}
 
Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko....
 
204

besutan