NaidNdeso

Gabung 16 Juli 2008
277 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Panganggo sibuk}}
 
<div align="center" class="usermessage"><span class="plainlinks">Pangango iki lagi muyeg [[Image:Nuvola apps email.png|25px|Surat]] [http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhiskusi_Panganggo:NaidNdeso&action=edit&section=new Monggo nulis pesan wonten mriki].</span></div>
 
 
Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko....
204

besutan