NaidNdeso

Gabung 16 Juli 2008
17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Kulo tiyang asli Jawa tapi tasih dereng wantuk nyunting wonten wikipedia Jawa, soale Basa Jawa kulo ijik ngoko....
 
Sak puniko, lagi belajar malih aksara Hanacaraka lan maos majalah Panjebar Semangat.
Panganggo kulo saget dipun tilik-i wonten [[id:Pengguna:NaidNdeso]]
204

besutan