Budaya Jawa: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
<i>'''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Budaya Jawa Wetan]]'''</i>
 
Sub budaya Jawa Wetanan iku sing umume ana ing provinsi [[Jawa Wetan]]. Sub budaya iki sebageyan dipengaruhi budaya [[Madura]] lan sebageyan maneh esih nganut budaya Jawa kuna, misaleTuladhane kaya dene sing dianut [[suku Tengger]].
 
===Jawa Tengahan===
<i>'''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Budaya Jawa Tengah]]'''</i>
Naraguna anonim