1445: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1445
c (Suntingan Muersault2004 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Xqbot)
c (bot Menambah: qu:1445)
[[pl:1445]]
[[pt:1445]]
[[qu:1445]]
[[ro:1445]]
[[ru:1445 год]]
70.202

besutan