154: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:154
c (bot Menambah: qu:154)
c (bot Menambah: hy:154)
[[ht:154 (almanak jilyen)]]
[[hu:154]]
[[hy:154]]
[[id:154]]
[[io:154]]
40.678

besutan