1754: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1754
c (bot Menambah: mhr:1754; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: qu:1754)
[[pl:1754]]
[[pt:1754]]
[[qu:1754]]
[[ro:1754]]
[[ru:1754 год]]
70.202

besutan