211: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:211
c (bot Menambah: qu:211)
c (bot Menambah: hy:211)
[[ht:211 (almanak jilyen)]]
[[hu:211]]
[[hy:211]]
[[id:211]]
[[io:211]]
40.678

besutan