1013: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1013
c (bot Menambah: qu:1013)
c (bot Menambah: hy:1013)
[[ht:1013 (almanak jilyen)]]
[[hu:1013]]
[[hy:1013]]
[[id:1013]]
[[io:1013]]
40.678

besutan