1011: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1011
c (bot Menambah: qu:1011)
c (bot Menambah: hy:1011)
[[ht:1011 (almanak jilyen)]]
[[hu:1011]]
[[hy:1011]]
[[id:1011]]
[[io:1011]]
40.678

besutan