Yamoussoukro: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hif:Yamoussoukro
c (bot Menambah: hif:Yamoussoukro)
 
 
'''Yammoussoukro''' kuwi minangka [[ibu kutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ka-papat ing [[Panté Gadhing]]. Pedunungé ana 200.000 jiwa ([[2004]]). Ing kutha iki ana gréja ''La Basilique Notre-Dame de la Paix'', yaiku salah siji gréja sing gedhé dhéwé sadonya lan modhèlé dirancang niru gréja ing Vatikan.
 
[[gl:Yamoussoukro]]
[[he:יאמוסוקרו]]
[[hif:Yamoussoukro]]
[[hr:Yamoussoukro]]
[[ht:Yamousoukro]]
2.543

besutan