Pisuhan: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
===Pisuhan Khas Jawa Timuran===
Menawi priyantun Jawa Timur, utaminipun saking wetanipun kali Brantas ing Kertosono, pisuhanipun luwih kasar ketimbang pisuhanipun priyantun saking budhaya Mataraman. Contonipun, samenika:
 
Ngisinggg
 
Cuthik kemul!!!
Bedhes, celeng
 
Jancik, Jancuk, Duanthok njaran (khusus Nganjuk)
 
Kemik
Tembelek gajah
 
simbut, jembot
 
Konthol
 
 
jancok
tempek
memek
peju
muatane
Naraguna anonim