Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
{{Kalimantan Tengah}}
 
[[Kategori:Kabupatèn ing Kalimantan Tengah|Barito Kidul]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonesia|Barito Kidul]]
[[Kategori:Kabupatèn Barito Kidul|Barito Kidul]]
6.102

besutan