Polinésia: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
typo
c (bot Menambah: yo:Polynesia)
c (typo)
[[Gambar:Map OC-Polynesia.PNG|thumb|right|300px|Peta Polynesia ing [[Samudra Pasifik]].]]
 
'''Polinésia''' (saka [[basa Yunani]]: πολύς ''akèh'', νῆσος ''pulo'') kuwi bagéyan saka tlatah [[Oséania]], dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing [[SamuderaSamudra Pasifik]] tengah lan kidul.
 
== Pranala njaba ==
78.625

besutan