Kilomèter: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Menambahkan kategori Ukuran lan timbangan (HotCat)
c (bot Menambah: he:קילומטר)
c (Menambahkan kategori Ukuran lan timbangan (HotCat))
 
[[Category:Itungan dawa]]
[[Kategori:Ukuran lan timbangan]]
 
[[af:Kilometer]]
78.624

besutan