Mitokondria: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Kondriosom dipun-alihaken menyang Mitokondria: jeneng alternatif
(a)
 
c (Kondriosom dipun-alihaken menyang Mitokondria: jeneng alternatif)
78.625

besutan