27 Fèbruari: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: kl:Februaari 27)
{{februari}}
<b> 27 [[Februari]] </b> punika, dinten ingkang kaping 58 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
78.625

besutan