Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
 
==Geografis==
Kabupatèn Barito Kidul dumunung ana ing sisih [[Kulon]] Provinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwèni jembar wewengkon 8.830,00 km2, ing sajroning koordinat 1°20' — 2°35' [[Lintang Kidulkidul]] lan 114° — 115° [[Bujur Wétanwétan]].
 
===Wewengkon===
6.102

besutan