Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (typo)
[[Kategori:Ibukutha provinsi ing Indonésia|Tanjung Pinang]]
[[Kategori:Kutha ing Kapuloan Riau|Tanjung Pinang]]
[[Kategori:Kutha ing IndonesiaIndonésia|Tanjung Pinang]]
[[Kategori:Kutha Tanjung Pinang| ]]
 
78.624

besutan