Wikipedia:Angkringan: Béda antara owahan

140 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
# {{vote|y}} - Sanajan lagi 5 sasi dadi Wikipediawan basa Jawa nanging wis ngowahi 4000 suntingan. Ana ing id.wiki (wis 10 sasi) ugi lumayan sregep. Mugi-mugi saged ngrewangi njaga jv.wiki [[Panganggo:Bennylin|Bennylin]] (<small>[[Dhiskusi_Panganggo:Bennylin|guneman]]</small>) 09:20, 18 Februari 2010 (UTC)
# {{vote|y}} - Sepertinya kalian ingin mengangkat "Sabudis" jadi pengurus ya.... (maklum... saya sama sekali tidak mengerti bahasa jawa, teman saya (GoogleTranslate) pun tidak bisa menerjemahkan bahawa Jawa) [[Panganggo:Kenrick95|Kenrick95]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Kenrick95|rembugan]]</sup> 12:27, 18 Februari 2010 (UTC)
# {{vote|y}} - yen maca kontribusine, aku sarujuk wae. Tur pancene jv.wiki wis kudu nduwene satpam anyar kang bisa mbiyantu Kang Pras [[Astamiwa:Kontribusi pengguna/202.43.182.178|202.43.182.178]] 17:36, 18 Februari 2010 (UTC) ---lali durung log in. [[Panganggo:Ali Munir|Ali Munir]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Ali Munir|rembugan]]</sup> 17:40, 18 Februari 2010 (UTC)
 
====Ora setuju====
1.109

besutan