Parembugan Naraguna:Ali Munir: Béda antara owahan

185 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Ngaturaken matur nuwun dumateng mas Ali Munir ingkang sampum purun maringi pilihan wonten ing usulan pangangkatan pangurus énggal.<br>
[[Panganggo:Sabudis|Sabudis]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Sabudis|rembugan]]</sup> 01:11, 19 Februari 2010 (UTC)
:Sami-sami, Mas. Kulo remen sanget menawi tasih wonten ingkang peduli dumateng wiki basa jawa kadhos panjenengan. Kulo piyambak, wekdal menika serandi mboten sempet melu-melu nyunting.
1.109

besutan