Parembugan Naraguna:Sabudis: Béda antara owahan

379 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
→‎Re: Matur nuwun: bagéyan anyar
(→‎Re: Matur nuwun: bagéyan anyar)
 
:Sami-sami Cak. Menawi mboten wonten ingkang purun khan mesak-ake tenan Basa Jawi punika. Kulo kemawon terkadang ijik kurang mudeng menawi maos Majalah Penjebar Semangat. Sak punika, kulo njih pengen sinau maleh huruf HaNaCaRaKa punika. Menawi pirso situs kagem punika, nyuwun sewu saget dipun bagi marang kulo. Suwun malih sak derengipun.. [[Panganggo:NaidNdeso|NaidNdeso]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:NaidNdeso|rembugan]]</sup> 01:24, 19 Februari 2010 (UTC)
 
== Re: Matur nuwun ==
 
Sami-sami, Mas. Kulo remen sanget menawi tasih wonten ingkang peduli dumateng wiki basa jawa kadhos panjenengan. Kulo piyambak, wekdal menika serandi mboten sempet melu-melu nyunting. Mugi-mugi sanes wekdal saghet nderek urun-urun kedhik [[Panganggo:Ali Munir|Ali Munir]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Ali Munir|rembugan]]</sup> 02:14, 19 Februari 2010 (UTC)
1.109

besutan