Ballarat, Victoria: Béda antara owahan

764 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|170px|Letak Ballarat di Australia '''Ballarat''' kuwi salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing [[k...
(Kaca énggal: thumb|170px|Letak Ballarat di Australia '''Ballarat''' kuwi salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing [[k...)
(Ora ana béda)
204

besutan