Tlaga Wendouree: Béda antara owahan

1.465 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: 300px|right|thumb|Danau Wendouree '''Tlaga Wendouree''' kuwi sawijining tlaga gawenan manungsa sing manggon ing kutha Ballarat, Victoria, [[Victo...
(Kaca énggal: 300px|right|thumb|Danau Wendouree '''Tlaga Wendouree''' kuwi sawijining tlaga gawenan manungsa sing manggon ing kutha Ballarat, Victoria, [[Victo...)
(Ora ana béda)
204

besutan