Tlaga Wendouree: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: 300px|right|thumb|Danau Wendouree '''Tlaga Wendouree''' kuwi sawijining tlaga gawenan manungsa sing manggon ing kutha Ballarat, Victoria, [[Victo...)
 
c
[[Gambar:Lake_wendouree.jpg|300px|right|thumb|Danau Wendouree]]
 
'''Tlaga Wendouree''' kuwi sawijining tlaga gawenan manungsa sing manggon ing [[kutha]] [[Ballarat, Victoria]], [[Victoria, Australia|Victoria]], [[Australia]]. Tlaga iki diwiwiti saka taun [[1864]], pas mulai ana panggon kursus olahraga ndayung diadaake ing daerah berawa kuwi, lan akhire dadi proyek bersama saka para warga lan [[pamaréntahanpamaréntah]]an [[kutha]]ne dengan semangat kebersamaan.<ref>{{cite web |url=http://www.ballarat.com/lake.htm |title=Lake Wendouree |accessdate=[[4 April]], [[2008]]|format= |work= }}</ref> Ing tlaga iki ana beberapa panggon bersejarah, nilai-nilai penjagaan lingkungan hidup lan uga area rekreasi nggo para warga [[Ballarat, Victoria|Ballarat]]. Tlaga iki uga nathe dadi panggon dianaake perlombaan perahu berkano lan mendayung ing acara Olimpiade Musim Panas ing taun [[1956]]. Ing wulan [[Oktober]] taun [[2006]], tlaga iki dadi asat tenan, amergo musim panas sing suwi tenanan ing [[Australia]]. Saiki lagi ana penelitian nggo ningkatake ketersediaan lan ningkatake mutu saka tlaga kuwi.<ref>{{cite web |url=http://www.ballarat.vic.gov.au/Parks_and_Environment/Lake_Wendouree/Lake_Wendouree_Water_Supply/index.aspx |title= Lake Wendouree Water Supply |accessdate=2008-04-05 |author= City of Ballarat |date= |work= |publisher=}}</ref>
 
== Referensi ==
204

besutan