Batumi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (Kaca énggal: thumb|250px|Batumi pada tahun 1911 thumb|250px|Pemandangan Batumi '''Batumi''' (ugo kasebut '''Batum''' utawa '''Batoum''') kuwi saw...)
 
[[Kategori:Geografi]]
[[Kategori:Georgia]]
[[Kategori:KotaKutha ing Georgia]]
 
 
204

besutan