Pyotr Krasnov: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: frame|Ataman Pyotr Krasnov '''Pyotr Nikolayevich Krasnov''' ({{lang-ru|Петр Николаевич Краснов}}, {22 September 1869 - [[17 J...)
 
[[BerkasGambar:Pyotr Krasnov.jpg|frame|Ataman Pyotr Krasnov]]
'''Pyotr Nikolayevich Krasnov''' ({{lang-ru|Петр Николаевич Краснов}}, {[[ 22 September]] [[1869]] - [[17 Januari]] [[1947]]), kuwi sawijing [[Letnan Jendral]] ing dines kemiliteran [[Rusia]] pada masa [[revolusi Rusia]] ing taun [[1917]]lan ugo merupakan salah seorang pemimpin kontra-revolusi . Ia juga dikenal dengan jeneng [[Inggris]] sebagai '''Peter Krasnov'''.
 
204

besutan