Kebon Botani Belize: Béda antara owahan

109 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Kebun Botani Belize dipun-alihaken menyang Kebon Botani Belize: Sing bener kuwi Kebon dudu Kebun)
|Panggon = [[Belize]]
|Koordinat = -
|TaBer = -[[1997]]
|Operasi = [[Pamaréntah]] [[Belize]]
|Status = -
|Status = Bukak sak teruse<br>[[Senin]]-[[Jemuah]]: 0800 – 17:00<br>[[Sabtu]], [[Minggu]], dina prei:09:00 – 17:00
}}
 
'''Kebun Botani Belize''' kuwi sawijing [[kebon botani]] sing jembare 45 [[hektar]] lan isine witwitan eksotis lan alami sing dumunung ana ing distrik [[Cayo District|Cayo]], [[kulon]] [[Belize]]. Kebun iki dumunung ing tengah-tengah lembah saka daerah aliran kali ''[[Macal River]]'', ing sikile pegunungan Maya.
 
Tujuan utama digawene kebun iki, nggo ngalakake pertanian sing seimbang ambek alam, ngerawatngerumat lan masyarakatake pendidikan konservasi alam. Dengan begitu diharapno para pengunjunge akan tergerak untuk lebih melindungingelindungi tetumbuhan lan ngerawatngerumat lingkungan sekitarnya sertalan mempelajarinyinauni tetumbuhan dari berbagai belahan duniadonya lainnyaliyane.
 
==Pranala njaba==
204

besutan