Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

49 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Mengubah: id:Kota Tanjung Pinang)
c
[[Kategori:Ibukutha provinsi ing Indonésia|Tanjung Pinang]]
[[Kategori:Kutha ing Kapuloan Riau|Tanjung Pinang]]
[[Kategori:Kutha ing Indonésia|Tanjung Pinang]]
[[Kategori:Kutha Tanjung Pinang| ]]
 
6.102

besutan