Parembugan Naraguna:TracySurya: Béda antara owahan

414 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
 
Sugeng, kulo sak puniko lagi miwitin ndamel artikel rintisan, tepatnya wonten [[Kategori:Kebun Botani]]. Nyuwun sewu, menawi mboten repot, nyuwun tulung dipun tingali lan dipun beneraken menawi wonten kata-kata ingkang mboten tepak. Matur nuwun. [[Panganggo:NaidNdeso|NaidNdeso]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:NaidNdeso|wicara]]</sup> 08:55, 17 Februari 2010 (UTC)
 
:Matur nuwun sangêt. Sak puniko kulo lagi tergerak kangge ndamel artikel-artikel [[stub]] wonten Wiki ID sekalian wonten Wiki JV. Nanging tibakno mboten gampil kangge nerjemah-ake sangkin [[Bahasa Indonesia]] dados [[Basa Jawa]]. Saka punika kulo sadar menawi kulo tasih musti ngangsu kaweruh marang njenengan kalian pengurus Wiki JV lintunipun... Matur nuwun kesanget... NaidNdeso 00:09, 23 Februari 2010 (UTC)
 
== Usul pangangkatan pengurus anyar ==
204

besutan